compar

Vi bringer talenter i spil

TalentWorkProgramme® - En del af strategisk CSR

I COMPAR arbejder vi ud fra:

  • at være tillidsfulde
  • at være ordholdende – en aftale er en aftale
  • altid yde lidt ekstra – højt service niveau
  • at søge de bedst mulige løsninger

Nogle virksomheder arbejder med CSR på strategisk plan – nogen er ikke kommet dertil endnu. Det strategiske består i, at social ansvarlighed bliver en integreret del af kerneforretningen, så CSR bliver en konkurrencemæssig fordel frem for en omkostning. Vi ser TalentWorkProgramme® som en del af strategisk CSR. 
Som virksomhed kan du indarbejde TalentWorkProgramme® i ansættelsesproceduren fra start. Det vil sige, at du allerede i dine annoncer kan gøre opmærksom på, at en medrejsende partner får tilbudt et TalentWorkProgramme® gennem os. 
Det øger din bundlinje og medarbejderens tilfredshed.
Vi fokuserer på at få skabt work-life-balance i de familier, der er rejst til landet eller en anden landsdel for at arbejde. Vi øger sikkerheden for, at partneren kommer i arbejde.
Vi arbejder systematisk og ser god forberedelse som et middel til at sikre succesen. Vi brænder for opgaven og går helhjertet ind i arbejdet med at fastholde medarbejderen i virksomheden.

For COMPAR er det afgørende at skabe en tryg og tillidsfuld atmosfære i forhold til vore samarbejdspartnere og kunder. Vi garanterer fuld diskretion.

Kontakt os

Ønsker du et møde eller svar på et spørgsmål, så ring gerne til os

Luk menu
da_DKDansk
en_GBEnglish (UK) da_DKDansk