compar

We bring talents into play

TalentWorkProgramme® - En del af strategisk CSR

At COMPAR we strive to_

  • be trustworthy
  • deliver on a promise - a promise is a promise
  • go the extra mile - a high standard of service
  • always search for the best solution

Nogle virksomheder arbejder med CSR på strategisk plan – nogen er ikke kommet dertil endnu. Det strategiske består i, at social ansvarlighed bliver en integreret del af kerneforretningen, så CSR bliver en konkurrencemæssig fordel frem for en omkostning. Vi ser TalentWorkProgramme® som en del af strategisk CSR. 
Som virksomhed kan du indarbejde TalentWorkProgramme® i ansættelsesproceduren fra start. Det vil sige, at du allerede i dine annoncer kan gøre opmærksom på, at en medrejsende partner får tilbudt et TalentWorkProgramme® gennem os. 
This will benefit both the company's bottom line as well as the employee.
Our focus is to create work-life-balance for the families who have moved to our country or another part of the country to work. We make sure the partner gets a job.
Vi arbejder systematisk og ser god forberedelse som et middel til at sikre succesen. Vi brænder for opgaven og går helhjertet ind i arbejdet med at fastholde medarbejderen i virksomheden.

For COMPAR it is imperitive to create a trustful relationship to our cooporation partners and customers. We guarentee full discretion.

Contact us

Do you wish to set up a meeting, or just want one of your questions answered? Feel free to call us.

Close Menu
en_GBEnglish (UK)
da_DKDansk en_GBEnglish (UK)