compar

We bring talents into play

CONTACT US

Compar blev stiftet efteråret 2015 og stifterne af selskabet er Kirsten Paulsen, Søren B. Sørensen og Jane Elgård Petersen. Vores samlede baggrund omfatter en bred vifte af kompetencer – vi har sammenlagt 100+ års erfaring fra vore respektive individuelle karrierer i mange forskellige virksomheder – både nationale og internationale.

Kirsten Paulsen

Jeg har en mangeårig karriere inden for salg og relationsmarkedsføring fra henholdsvis Tryg og Modulex A/S. God til at bygge relationer, nysgerrighed, kommunikation, en gode menneskeforståelse er nøgleord for mine stærkeste kompetencer. Jeg sætter pris på en hverdag med stor kontaktflade og nyder at kunne udvikle og levere med andre for at opnå et fælles mål.

Søren Bøge Sørensen

Jeg har mere end 20 år hands-on erfaring i Executive Headhunting nationalt og internationalt. Før det har jeg arbejdet 10 år indenfor revision for siden at have ledelsesjobs i erhvervslivet og drevet selvstændig agenturvirksomhed. Jeg har et enormt netværk og nyder at bringe gode kompetencer sammen med fremsynede virksomheder.

Close Menu
en_GBEnglish (UK)
da_DKDansk en_GBEnglish (UK)